Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omhölje

Frukta inte natten
Den är höljet om dagen

Levnadsskrud




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-13 13:54



Bookmark and Share


  Nina V A
Betryggande tanke att bära med sig \"höljet om dagen\", ja - jag tar den med mig, tack!
2007-08-15

  noname_realmind
Fint, rubrik och rakt igenom!! **applåd**
2007-08-13

  Josef Ahl
och broderad med stjärnor !!! vackert!!!
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund