Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenars talan


Hon talar med stenar,
inte de runda slipade som
smickrar och glänser,
utan till de grå kantiga
de undansparkade som
ratats av förbipasserande

till de som legat längs ifrån havet
och skådat perspektivens
eviga cirkel vid horisontens rand.

och hon plockar dem aldrig
för hon vet att de andas med friheten.




Fri vers av _Mian_
Läst 514 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-13 18:42



Bookmark and Share


  rebecca d
vackert, som andas med friheten, de oansenliga
2007-09-19

  stella
Bra val av samtalspartner! :)
2007-08-15

  Rachel Roth
sympatiserar tilll fullo med henne...
2007-08-13

  Lars Granlöf
Stenar som slipas mjuka av dina
vackra ord
och kärleksfulla rader.
2007-08-13

  noname_realmind
Men... vilket annorlunda härligt perspektiv!
Och vilken slutkläm... That\'s the way to go!! :))

Andas ín denna dikt... och andas inte ut igen.. *L*

**stor applåd** och bokmärkt
2007-08-13

  Sanningsägaren VIP
så finstämda ord
väldigt vackra bilder
du målar fram här
rogivande och varmt
tack för denna
Åsa
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_