Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jojo


Den osynlige

Sminkade blickar som inte möter min

parfymdränkta röster som sänks

när jag gå förbi

blonda lockar kittlar hånfullt mina ögon

ansikten under kortare hår

ignorerar mig

jag passerar en "konstig"

människa, det är vad de kallar dem

Inte mig


jag syns inte




Fri vers av Freeway4
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-14 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4