Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som finns kvar

Lögnerna blir fler
I min redan förljugna värld
Sanningen förvrids
Missbrukas som alltid

Demonerna blir starkare
I mitt deprimerade inre
Hoppet tynar bort
Lika svagt som alltid

Sylvassa rakblad river
I redan söndertrasade armar
Blodet fläckar lakanen
Lika röda som alltid

Döden skrämmer inte
I mitt tankspridda sinne
Livet rinner ut
Kroppsvarmt som alltid

Livet lämnar min kropp
Allt som finns kvar
Är en röd fläck
På det ljusa parkettgolvet




Fri vers av Tiger85
Läst 348 gånger
Publicerad 2005-04-06 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85