Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl

Farväl världen
Det här är det sista från mig
Dina krav är för höga
Jag orkar inte kämpa
Jag orkar inte älska
Jag orkar inte leva

Farväl livet
Nu ger jag mig av
Jag har tappat all tro på dig
Släpp mig ur ditt grepp
Släpp mig lös
Släpp mig fri

Farväl vänner
Ljuset har brunnit ut
Er änglapojke har tappat all sin glans
Tappat tron
Tappat livslusten
Tappat hoppet

Därför har jag nu lämnat allt
Förlåt




Fri vers av Tiger85
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-04-06 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85