Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggbarn

 

det var nästan

som om hon lät

skuggorna rinna

ur sina steg

 

och en lång

svart tunga

slickade längs

boulevarden

 




Fri vers av Carlita
Läst 508 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-14 15:00



Bookmark and Share


    Cronopio
Jag gillar när det blir surrealistiskt.
2007-08-27

  Död Mans Hand
Denna var väldigt..um..poetisk!
nästan som en definition av (min bild av) det ordet.

skulle kunna vara en upptakt till mycket mer?
fast det kanske är bra att lämna upp till läsaren oxå.
2007-08-20

  Mikael Lövkvist
Den här dikten var riktigt spännande!
2007-08-15

    Bodil Sandberg
Enormt vemodig men tjusig poesi...mörk men så otroligt vacker!!!Applåderar!!!
2007-08-15

  Lejonhjärtas poesi
Himla tjusig skuggbild!
2007-08-15

  Jan Linderoth
Som en bild ur en svartvit skräckfilm. Londondimma, våta tegelfasader och långt mellan gatlyktorna. Härlig bild.
2007-08-14

  Mike
riktigt snyggt!
2007-08-14

  Cris
Ja läckert!! i ord och bild..
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita