Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev den när ja var runt 15...inte en av dom bästa men men


Skuggan av ett annat liv


Ja vaknade runt fyra tog på mig min morgonrock
satte mig på balkongen och fick men en jävla chock
där stod en liten flicka med kall och isig blick
Kände igen mig i henne och plötsligt sa det klick
Med huvet fyllt av smärta tog jag kroppen och gick ner
Vi pratade en stund och sen var det inget mer
Jag tog henne i handen och bad henne följa med
Hon tog sin kropp och vi gick ut o skogen för att hämta lite ved
Så frusen och så rädd trodde jag att nånting hade hänt
Men när den lilla flickan berättade så hade tanken vänt
Jag minns den lilla bryggan vid vattnet jag satt på
Min mamma sa den var farlig men det fattade ja inte då
Jag minns på begravningen att alla stod och grät
Dom la rosor på graven och hissade kistan ner
Nu sitter ja inte på bryggan för nu finns jag inte mer




Fri vers av infected_heart
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart