Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då.




Kärlek. Kontusion.

 

 

hon stryker

alla våra skjortor

knäpper dem

 

så hårt att det gör ont

 

jag skriker

jag har ett pressveck

över hjärtat

 

så stort att det gör ont

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 601 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-16 08:45



Bookmark and Share


  aol
suveränt skrivit
2007-08-24

  Antropofagen
Långt från slätstruken text.
2007-08-23

  Thommy
Man känner pressvecket och hur ont det gör.
2007-08-21

  A-hlberg
väldigt bra skrivet av dig.
gör nästan ont att läsa, gillar den skarpt.
2007-08-17

  Mikael Lövkvist
Kraftfull, renodlad poesi.
2007-08-17

  Sanningsägaren VIP
Åh gillar denna som tusan
en berättelse med få ord
som säger mycket
möjligen skulle jag stryka
ett av \"jag\"en
för att slippa upprepningen
2007-08-16

  stronza
vackert!
2007-08-16

  Nina V A
Snyggt! verkligen nice användning av orden; stryker-pressveck
2007-08-16

    Mr.painter
Oj då ursäkta men ja skrattade gott om ditt presveck hihi jo kan jo kännas så haha
2007-08-16

  Bengt VIP
Mycket tänkvärt om det konformistiska livet!
2007-08-16

    Nicklas VIP
Bra beskrivet, sådant gör riktigt ont!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita