Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O


under fullmånen
vakar rastlösa själar

väntar på gryning




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 04:16



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
ja, den här var kanon bra, och inte minnst ´o´fullmånen, så fin så :))
2007-08-16

  Jonas Hagén
sööru sssörru den haä var ddjävligt bra
2007-08-16

  Håkan Eklund
ah. genialisk!
älskar titeln och det lekeriet med formen.
jag slarvläst ordet \"vakar\" som \"verkar\"
och det blev också härligt kusligt.
håller med om skräckiskänslan.
alla rätt!!!
2007-08-16

    Maria Malm
Snart ljusnar det..
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP