Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

harmonilängtaren

oh som jag längtar
efter harmoni
som förnekats mig

ett lugn
att ikläda
min oroliga själ

en ro
att vila
mitt  värkande huvud på

en dröm
där mitt hjärta
får fritt spelrum




Fri vers av Xena
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 09:06



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Hoppas du ska få det ditt hjärta vill nå..
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Xena