Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synsett synsätt



Sett
med andra ögon
och sinnet
som sinnet är


blir hägringen
ett stenblock
brutet från sin givna atmosfär

farligt hotfullt
skrämmande




Sett
med andra ögon
och sinnet
som sinnet är


blir hägringen
en pappersdrake

lätt lekfull
utan minsta besvär




Övriga genrer av Bim
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-08-16 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim