Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion


I det dunkla skenet
från en fotogenlampa
ser jag konturen av
dig i min spegelbild
känner draget av ditt
väsen vid min nacke
förnimmer ditt andetag
tätt intill min hals

jag blundar

vi dansar de
sinneslösas dans
vi älskar de
hämningslösas akt
vi vilar de
rofylldas sömn

jag vänder mig om i din famn
fast jag vet så väl att du
inte längre är




Fri vers av katt.inc
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-16 21:08



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Som när jag drömmer om min älskade som inte längre finns.....önskar mig en sömn att aldrig vakna ur
2008-02-02

  stronza
skönt flyt i denna
2007-10-06

  © anakreon VIP
Var det inte \"Berömlig\" som var högsta betyg i den gamla skolan?
Carl-Erik
2007-08-18

    legolas
Sensuell vacker poesi, när den är som bäst.
2007-08-17

  katt.inc
Tack UR, jag snor genast åt mig ditt förslag.
2007-08-17

  Lena Renman
Hej
Så fint om längtan och saknad. Hoppas det kommer att finna någon värdig där som levererar och gör gott så småningom
Lena
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen