Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har man sett älvorna dansa glömmer man det aldrig


älvdans


en trolsk dimma sveper över en spegelblank sjö

och döljer älvornas lustfyllda dans

de dansar av glädje

de dansar av tacksamhet

ett skådespel utan dess like

menat att ingen ska se

ingen publik, inga applåder

de dansar för dansens egen sak

den vackraste av föreställningar

är få människor förunnad




Fri vers av frostnypon
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 11:35



Bookmark and Share


    Maria Malm
En mycket vacker syn beskriven.
2007-09-22
  > Nästa text
< Föregående

frostnypon