Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ULTIMATA NUET

Med dej vill jag leva
i det ultimata nuet

Stå i jordbävningen
och se in i dina ögon

Bara känna din
hands värme
på vandringen
genom minfältet

Jag vill att du
och vi
ska vara
det ultimata nuet.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-17 15:42



Bookmark and Share


  Catrin
Så enkelt det vore om nuet var evigheten då skulle jag vilja vara där.....bokmärker och aplåderar
2007-08-17

  devilsangel
Strålande kärlekspoesi!!
2007-08-17

    Morbide
Enastående liksom
2007-08-17

  Night Soul Woman
Så bra så bra skrivet!
*applåd*och*bokmärkes*
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth