Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Vilma, min systerdotter som föddes idag.


När livet öppnar sig för dig

Att födas är det största,
att byta hav mot land.
Nu är du mitt ibland oss,
vaknar på en okänd strand.

Nyss min hand som sökte
dina rörelser och fann,
vändningar under huden.
Ett hjärtljud ibland.

Nu finns du här intill mig,
jag öppnar upp min famn.
Din kropp är varm och verklig,
nu är du äntligen i hamn.




Fri vers av Sara Boström
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-17 17:01



Bookmark and Share


  stronza
Åhh, så mysigt!!! grattis! nu förstår jag varför du inte hunnit skriva så mycket den senaste tiden...
gillar liknelsen om att byta hav till land. snyggt.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström