Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt mina tårar

Kan du tänka dig att leva mitt liv?
Känna all den smärta
Allt Plågande.
Saknaden inom mig
Längtan efter frid

Kan du tänka dig att gråta mina tårar
Dag efter dag
natt efter natt

Kan du tänka dig att Se med mina ögon
Se alla handlingar
Utan att blunda för alla problem

Kan du tänka dig att slita
När allt gång på gång blir raserat
När allt du tror på sviker

Kan du tänka dig att slåss för
Det jag vill ha
fast kraften inte finns där?

Kan du Gråta mina tårar?




Fri vers av infected_heart
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 17:07



Bookmark and Share


  Aquarius
bokmärkt!
fy, vad jag känner igen mig, ångest och smärta!
Men det födde fantastisk poesi!!
Kraftlöshet, maktlöshet, eviga kämpan, \"sucka mitt hjärta men brist dock ej\" -sanna vackra ord av Mark Levengood
2007-08-17

    sleepwalking
den här var verkligen stark och mycket fin!
jag gillade den väldigt mycket. applåd!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart