Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bär mig

Bär mig

När jag ligger längs vägkanten

Helt sårig och blodig

Bär mig

När mina ben viker för vinden

fruktade för Storm

Bär mig

När ilskan tagit över

när ja hatar allt omkring mig

Bär mig bär mig




Fri vers av infected_heart
Läst 241 gånger
Publicerad 2007-08-17 18:57



Bookmark and Share


    sleepwalking
du berör verkligen med dina texter!
du skriver med sådan inlevelse och känsla,
jättefint verkligen!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart