Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå tankar vid ett köksbord


blåbärsmjölksblå
påfågelsblå blåklocksblå
blåmärksblå

blå tankar vid ett köksbord
han sov nu

hon tog en klunk kaffe
nästa tanke som kom var något annorlunda
men inte alls så ovanlig i det slitna förortsköket

undrar om jag hinner slå ihjäl honom
innan han hinner vakna




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2007-08-18 00:43



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Fantastiskt bra! Vilken närvaro!
2007-08-18

    ej medlem längre
verkligen underbart!
2007-08-18

  Ola Rydberg
Ja denna var lite bluesigt udda
och slutet gjorde den stark
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
oj det här var starkt från det blå till det nattsvarta applåd applåd!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP