Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskar att det vore din födelsedag och inte tvärtom.
Höjer en dry Martini till din ära!



TÄNDER ETT GULT LITET LJUS

Jag tänder
ett gult litet ljus
i ljusstaken
i form av en ängel

Hon står som
en tanke
som ingen orkar bära
det är ett litet ljus
men lyser skarpt

Hibiskusen
i vasen
är den som slog
ut sina violetta vingar
den dagen
och flög iväg
med din själ

Minnet
svävar ännu
i de blå flikarna
av himmel
mellan alla mörka moln.




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-18 09:41



Bookmark and Share


  aftermath
finstämt med passande bild
lite meditativt
2007-08-18

  devilsangel
GRATTIS VÄNNEN!! och må du leva i 500 år så vi som älskar och respekterar dig får fortsätta njuta av din närvaro. KRAM!!
2007-08-18

  Jan Linderoth
Den kommer, den dödsdagen. Så du någon gång får ro.
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
den här fångar mig tycker väldigt mycket om!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth