Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag blir snart vuxen...


Det är ju bara på morgonen
när ingen annan är vaken och ser
som lattjolajban lockar mer

än nyhetsmorgon




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 383 gånger
Publicerad 2007-08-18 12:41



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mycket bra skilldrat, me like alot

jag skule komprimerat den lite till

Det är bara på morgonen
när ingen annan är vaken
som lattjolajban lockar mer

än nyhetsmorgon

eller nått :)
2007-08-18

  Hans w-art Westlund VIP
av nyheter blir man bara deprimerad.. lättare att läsa dem än att osorterat få in dem via televisionen
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious