Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhetens univärsum

solen silar sig mellan molnen
spriver sig över vallarna
tillför mig trösten som inte finns
skapar ett univärsom av intet
ge mig kärlekens vatten
blunda med mig för faror
led mig genom mörker




Fri vers av Moorelly
Läst 424 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 13:30



Bookmark and Share


  Tini Tut
Bra skrivit fångar mig...
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Moorelly
Moorelly