Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staden

försöker bemästra stadens
mångfald av intryck
med hjälp av promenader

raster av begrundan
över en öl på
trotoarserveringar

spårvagnens
tidtabellenliga gång
står för kontinuiteten




Fri vers av Anders P VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP