Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagboken

 

 

Dagbok fördold i en kista

den döde döljer hemligheter

konfidentiella hjärtan och tårar

dolda kyssar bakom månskenet

en rutten kropp under rosenhäcken

en trädgård med evigt blomstrande rabatter

och evigt doftande av levande död

en levande moder och en död dotter

en död dotter och en levande far

Sprid min nattvaka ska hon säga

sprid mitt pulver som får alla att glömma

ett enda ord som raserar sorgen som raderar saknaden

 

Ett enda ord i slutet av dagboken

 

Bakom dolda kyssar i månsken står det

och det är upp till var och en för att ännu en gång finna

finna friden och finna lyckan att leva upp

efter döden och efter livet

 

tills den dag slutet är

även deras




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-18 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyckte den här texten var både vemodig o vacker att läsa
2007-08-21

  Ronny Berk
om dagboken saknar blad så har dom ryckts bort någon som döljer hemligheter...skriver du levande och döda föräldrar visavi dotter... en berörande text med förhoppningar för \"var och en...\"
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*