Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett annat ord för kärlek tack

 

 

Ett annar ord än jag älskar dig

snälla....

Ett annat ord än kärlek

som gör mindre ont att erkänna

ett annat ord än kärlek

som inte är så farligt att uttala

 

Men alla är de så skrämmande

dyrka, betagande

och flamma

 

Offra katter inför detta dyrkande

taga hjärtan och dö i försöken att göra det

en flamma som bränner värre än skärelden

och kärlek som blir till så mycket mer än ens värsta mardröm

 

Spindlar och andra farliga djur

Tretusen spindlar lägger ägg i din mage

barnen äter sig ut

det är kärlek det

ett spel du aldrig kan vinna

och ur siktet på en måltavla du aldrig kan försvinna

För evigt fast mellan skärelden och stupet

fast i en verklighet mycket grymmare

 

än ensamheten

 

det

 

är kärleken




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 17:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
flödar du intressanta metaforer... om spindlars avkomma...en text du för i kraftfält mellan ensamheten och grymheten...
2007-08-18

    Syrak
Det är också ett annat sätt att se på kärleken, intressant vinkel...nice
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*