Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLOCKAN KLÄMTAR FÖR OSS ALLA

KLOCKAN KLÄMTAR FÖR OSS ALLA

När de jordiska är slut då hoppas vi på en himlafärd
Livet har varit både fattigt och rikt i allas vår värld
Man förväntar att allt ska flyta på som en älv
Men man står där till slut, ensam och alldeles själv

Dagar med glädje och sol men också dagar med sorg
Detta är något som vi har i livets otroliga korg
Livet är något vi borde tacka för detta fantastiska under
För visst har det varit mycket av härliga stunder

Men vi går emot att klockan som klämtar för oss alla
För ingen kan göra något åt detta, att Han oss hemkalla
Men säg då de saker du tänker säga innan du går bort
Det är ju så att ingen hör dig, då du är ett minne blott

Men visst gör alla människor ett avtryck på jorden
Ingen kan riktigt förstå och uttala de rätta orden
För du var en av de människor som levde i skymundan
Detta händer med oss alla, ingen av oss kommer någonsin undan

Mr Grapenskog







Fri vers av Mr G
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-19 11:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt! Säg
det Du tänkt,
redan nu!!!
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G