Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla goda råd

stressa inte
säger dom åt mig
ta det lugnt,
du kan bara göra vad du hinner
resten måste vänta
ingen vinner på att du stressar...

min puls har slagit nytt rekord
jag flämtar som en lapphund i ökenhetta
tankarna löper amok
och jag vinglar där jag går
Nädå, inte är jag stressad inte...
bara på gränsen till ett nervöst sammanbrott...




Fri vers av Xena
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-19 17:26



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
Istället för råd
en famn
kom.. stanna andas sakta..
låt dina tankar springa klart för stunden..
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Xena