Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en plastblomma i botaniska trädgården

du har väl varit trött någon gång?

Så där ofantligt trött
som om livet håller på rinna ur dina händer
som om andningen är för mycket besvär?

och ändå finns kraven
som du själv ställer där
kraven på att vara bäst
lyckas
ordna
fixa
duga...

men rädslan att någon ska se
vad som gömmer sig
bakom fasadens glimmande yta
att någon ska se
att hela jag bara är fejk...




Fri vers av Xena
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-19 20:27



Bookmark and Share


    Replica
Jättebra skrivet..! :)
Man kan verkligen relatera.
2007-09-18

    ej medlem längre
Välfångad känsla som jag tror många känner igen sig i, inklusive jag.
2007-08-19

  Erik L
En tänkvärd och berörande text.
2007-08-19

  Ronny Berk
berörande om osäkerheter och överkrav... men ser jag styrkor och förtroenden mellan raderna... ja ...
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Xena