Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Christina Tavlan och jag


hon fann den trots att den var gömd
och hon visade den naturligtvis
för mig

nu kunde jag inte längre förtränga dess existens
men där en gång slutet var på min tavla
fanns det nu en fortsättning
en öppning

redan dagen efter var jag där och petade med penslar färg och ren frustration men framgångens dörr stängdes sakta och än en gång var jag snart tvungen att erkänna mig besegrad

så med en suck
ställde jag försiktigt tillbaka tavlan

i dess tidigare gömställe




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-08-20 08:55



Bookmark and Share


  Cris
Cristina utan h har också en tavla :-)) ser den varje dag..!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP