Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i samarbete med Obnoxious


himmelska blåmärken


har stångat pannan
mot drömmarnas horisont
så nu är den

lika blå som himlen




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-20 09:16



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
den här fick du till blå! snyggt!
2007-08-20

  Jer
Ett himmelsrika samarbete, får man ändå... tack vara de fina blåmärken.
2007-08-20

  Michaela Dutius
Stånga pannan mot drömmarnas horisont- det är inte så dumt- då vet man att man lever-även om pannan blir lika blå som himlen
2007-08-20

  Obnoxious
Den är jätte vacker.
Speciellt sista meningen.
Den är stark!
:D
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP