Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting utan dig.

sommaren lämnar en sista stråle sol
på min obäddade säng
ingenting är sig likt sen du gick

snart kommer hösten tillbaks igen
min ovälkomne vän
ingenting är sig likt sen du gick

ingen vinter kommer någonsin vara vacker
och ingen vår kommer vara efterlängtad igen
ingenting kommer kännas rätt
inte sen du gick

aldrig mer kommer vi längta efter framtiden
din och min framtid är redan förbi
aldrig någonsin blir jag som förr
inte sen du gick

hur många sekunder bort är du nu?
inte mil eller timmar. bara sekunder bort.




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 12:32



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Sekunder blir som evigheter när man saknar en älskad människa.
Vackert skrivet!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand