Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shame On Me! -jag smygkikar på min granne- And I Like It! DEL II


Nu har jag lärt mej vilka som är olagliga ofta, vilka som är det sällan, vilka som är det varje fredag och vilka som är nybörjare. (ska man skriva lista över sånt?)
Nybörjarna är roligast för dom ser sej alltid om, sådär skyldigt, för att se om någon tittar. (jag tittar alltid!, eller nej, oftast var det väl?)

Fast nu står jag inte i fönstret och smyger längre (det är bara för kärringar)
Nu tittar (stirrar) jag helt öppet på dom! Så öppet att nybörjarna nästan vänder och låtsas att dom åkt fel (som om det skulle vara möjligt i en by med bara en korsning?)

Allra bäst är när jag är ute på gräsmattan och säger hej till dom! (överdrivet glatt och trevligt, gärna hej hej sådär ledigt och luftigt)
Nybörjarna sätter svaret i halsen (ho ho vad det är roligt) och stammisarna muttrar surt eller inte alls (jävla alkis gubbar jag sa faktiskt hej!)


Min granne har öppnat eget.
I Garaget.




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 20:42



Bookmark and Share


  TiVa
Haha... det är rätt, bara på dem!!! :)
2007-08-22

  Hans w-art Westlund VIP
humor
2007-08-21

    Mr.painter
Ha ha så bra den gillas
2007-08-20

  solomi
En sann berättelse ur livet kantänkas! Frimodighet uppskattas! Önskar jag vågade titta lika öppet - fast ibland gör jag det också...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious