Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har aldrig

Du talar om kärlek och svek
Stora ord som du vet litet om

Du har aldrig stått vid fronten
(om kängorna är blanka nog,
skjuter dem oss inte då?)

Du har aldrig kryddat ditt hjärta
med essensen av din själ
och serverat på silverfat
till någon som tackat nej

Du har aldrig jagat efter
till lungornas bristningsgräns
bara för att finna dig vilse
med något du inte vill ha

Du har aldrig förlorat allt
och först efteråt insett att
du hade ingenting att satsa

Du har aldrig levt i rännstenen
och köpt diamanter av tristess

Du har aldrig velat ha allt
bara för att du inte hittar
något du verkligen vill ha



Men det är du som klär dig i de stora orden

Och jag som talar om vädret

det regnar ändå alltid...




Fri vers av Lady_A
Läst 407 gånger
Publicerad 2007-08-20 13:07



Bookmark and Share


  Dan Linder
vacker och melodisk
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Lady_A
Lady_A