Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

speglar sanningen

säkerhet strålar genom spegeln
när du sneglar in i dess glans
du ser vem du är
vad du vill
och vad du tycker
och jag avundas dig

i min spegelbild
syns inget alls
en blek skiss
av den jag tror mig vara
men är rädd för att bli
jag ifrågasätter mina egna känslor
för de känns inte verkliga
jag ifrågasätter mina egna tankar
för de är diffusa och skamfilade
jag ifrågasätter mina egna drömmar
då de är för sanslösa att ens drömma...

 

vi ser på varandra
i samma spegel
du ler
jag gråter
du sträcker ut en hand
och jag springer
för allt vad jag är värd
du får inte ta mig
du får inte visa mig
hur bra allt är i din värld
jag orkar inte med den vetskapen




Fri vers av Xena
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena