Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vodou

 

det bor

en skräddare

i mitt rum

 

varje natt

syr han sina sömmar

från öst till väst

och åter igen

 

huden domnar

mot en trasig nål

ett helt liv passerar

 

det kommer att

bli märken

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 522 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-20 14:38



Bookmark and Share


    Lindizz
mycket bra text om livet..gillas!
2007-08-23

  stronza
älskar sista raden: det kommer bli märken.
jag ryser
2007-08-22

  VITRIOL
Du.
Är en alldeles lysande poet.
Varje ord skiner genom cyberrymden.
2007-08-21

  Mikael Lövkvist
Oj. Det här var en
riktig dikt. Wow. Säger
så mycket, och ändå får
man själv fundera vidare.
2007-08-21

  "Silver" VIP
Jag är ordlös! Detta talar för sig själv. Suverän är du.
2007-08-20

  Araminta
suggestiv
2007-08-20

  Nettan
Jag fastnar verkligen för din poesi. Den skapar tankeväckande bilder. Det är bra!
2007-08-20

    Mr.painter
Så Så kanon joo
2007-08-20

    ej medlem längre
Livets röda tråd lämnar en del märken...ja.
Finurligt vacker dikt!:)
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita