Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är fan det svåraste som finns, det svåraste att förstå och svåraste att acceptera.


Nu sitter jag här på den rullande bussen och grubblar i takt med mina blöta ögon

Du har fått mitt sköra hjärta i din hand...



Varför kastar du det i luften som om det vore en studsboll?!

Vet du inte att jag är ömtålig?


Är du kanske rädd för värmen i dess tygnd


Jag kan vänta om du är

rädd

Jag kan vänta i en

evighet







Bara jag får känna din varma, mjuka kropp mot min.


Jag älskar dig, förlåt




Fri vers av Mi
Läst 286 gånger
Publicerad 2007-08-20 14:58



Bookmark and Share


    Oprofessionell
gud, ja den här var liksom väldigt skör om man kan säga så. sådär så att det gör lite halvont.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mi
Mi