Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hugg mig i ryggen Tack

Om jag finns där för dig
ställer upp på dig när du behöver det
ger dig en del av mig
fast jag behöver den själv
Är jag då egoistisk?
Jag litar på dig
Att du ska ställa upp för mig
finnas för mig
Jag ger dig Ömhet
Värdighet
Jag snålar inte med min vänskap

men va gör du?

Hugger mig i ryggen
JA HUGG MIG BARA HUGG




Fri vers av infected_heart
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 15:39



Bookmark and Share


  RADIOANSIKTE
en bra text, förbannad och med känslobyte. gillar den
2007-09-14

    Kill-something
bra text me gott om känslor och ganska klart motiv. det är inte lätt att bli sviken.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart