Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod från mina läppar

Vintern är här
Sveper sin kyla genom min kropp
Löven
förmår inte längre
Snön ligger
täckt över alla sommarens små fötter
Marken är inget tomrum
Doften
så klar så ren
Träden är så avsmakligt avklädda
helt blottade för synen
Kristallformade flingor
förblindar mig
Kylan är torr
Något bitter

Det kommer blod från mina läppar




Fri vers av infected_heart
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-20 15:59



Bookmark and Share


    sleepwalking
välskriven och vacker!
värd en applåd (!)
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart