Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåligt självförtroende

Under åren som gått
har självförtroendet skunkigt ner
jag får en tår i ögonen
om jag mig själv i speglen ser

sämst känsla har jag då
jag umgås med människor
innerst inne är lilla jag
äckligare än alla tror

mina ögon skunker in
långt in i ögonvrån
jag ser opropotionerlig ut
om man tittar framifrån

Mina kinder sticker ut
som på ingen annan
näsan är bred
för att inte tala om pannan

mina armar är breda
händerna lika så
jag har en rygg
med många finnar på

låren är tjocka och bleka
huden är blank nästan fet
ingen har någonsin
kallat mig för \"het\"

Värst av allt är magen
den putar alltid ut
jag måste sluta äta
för att det ska få ett slut

men egentligen spelar det ingen roll
hur lite jag äter, och om jag blir smal som en sticka
för mig själv kommer jag alltid att vara
världens fulaste flicka






























Fri vers av vilsen
Läst 1717 gånger
Publicerad 2005-04-08 20:19



Bookmark and Share


    skrutten
nej älskling, det stämmer inte in på dej! du är bäst (bara så du vet)
2006-10-27

  dofta
det var en skit bra dikt, hoppas att den inte handlar om dig, för du är den vakraste som finns! :)
2005-04-10

    livräddaren
världens finaste,vackraste,hetaste,underbaraste,snällaste,sötaste,roligaste flicka är du!
2005-04-09

  Cattis Rönn
stark dikt...om att ha dåligt självförtroende...Bra beskrivet!!
2005-04-08

    Malin Johansson
mycket bra dikt...
2005-04-08

    popoffer
en otroligt välskriven dikt! jag hoppas den inte handlar om dig, alla är lika fina - även fast det kan kännas hopplöst ibland.
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

vilsen