Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN DAG NÄR ALLA BLIR POETER

EN DAG NÄR ALLA BLIR POETER

Vem vet en dag kanske alla
blir poeter
Då tar alla papperskorgar
slut


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 19:43



Bookmark and Share


  Annie<3
så sant
2007-08-21

    *Zenobia*
åh nej då...det finns fortfarande hand-skrivande poeter....med papper och penna... :)
2007-08-20

  * Ammi *
ha ha .. nej de i datorn blir nog kvar i af ...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G