Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ODÖDLIG DIKT

EN ODÖDLIG DIKT

Vad ska det stå på din gravsten
när du dör poeten
Tyvärr hann jag inte skriva sista
dikten, men den blir odödlig nu


Mr Grapenskog




Fri vers av Mr G
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-08-20 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr G
Mr G