Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kartläsaren

 

 

jag återvände

till den platsen

 

igen och igen

 

det var som att älska

med en hel kontinent

 

 

 

 

 




Fri vers av Carlita
Läst 679 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-20 21:51



Bookmark and Share


  J A Nicander
Mycket bra fåordande med snygg avslutning. Slutet hänger så väl ihop med såväl titel, som liknelsen.
2008-02-17

  issac.a.m
En kul tanke ..underbart
2007-09-18

  sistermoon
Brabra! Tycker om massor!
2007-09-05

  KLANG
Den här är, den är, den beskriver äsch får inte fram tillräckligt vackra ord . fantastisk mildt sagt!
2007-08-31

  Sanchez VIP
fin plats att återvända till... :)
2007-08-24

  Antropofagen
Hellre älska en kontinent än en inkontinent... ,o)
2007-08-23

  Död Mans Hand
orden utlöser många tanketåg

De sista raderna tillsammans med titeln gör något med skalan
i sinnet. Injicerar en rörelse. Det är gott.

Effektiv längd/form på texten.
2007-08-23

  stronza
mmmmh. smultronställe
2007-08-22

  VITRIOL
Glädjande leende och levande poesi av stark essens och magi. Endast några få ord räcker...
2007-08-21

  stella
Ja då vill man aldrig mer nöja sig med ett land! :)))
2007-08-21

  Ezo
beröva mig dit :) fint!!
2007-08-21

  Mikael Lövkvist
Den här fick mig
att bara le varmt
och gott.
2007-08-21

  Erik L
Spännande och orginellt.
2007-08-20

  Jack E. Gladh VIP
Utan att överdiva är det här unikt bra skrivet.
2007-08-20

    Mr.painter
He he eller vilse i hela kontinenten hehe jättebra.
GILLAS
2007-08-20

  "Silver" VIP
Med en hel kontinent, lika rikt varierande. Lysande text.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Carlita
Carlita