Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småby I


bensinkiosken
är till salu och står tom

var finns alla barn




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-21 08:37



Bookmark and Share


    Maria Malm
Småby-känslan som känns igen..
2007-08-21

  Obnoxious
Var är Ulla?
2007-08-21

  Laijza
..framför datorn:)
2007-08-21

    sunnanvind
Talande! Alla barn som fanns runt bensinkiosken, var är de?
Den uppfyllde nog mer än att vara kiosk! Hemma hos oss var den stora samlingsplatsen...
2007-08-21

  ospray
En inte helt ovanlig syn tyvärr ...
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP