Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

småby III


en öde badplats

visserligen är det höst
men solen skiner




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-08-21 10:30



Bookmark and Share


  Jojo
Badplatserna i min småby har nog varit tomma mesta delen av sommaren...på grund av vädret... och imorgon börjar skolan... kanske man ska gå dit för att se att det finns liv
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP