Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

missfall


man kan
ensam
försöka bryta sig
igenom berg

vi kan
båda
långsamt hacka det
iskalla skal

låta
allting
dvälja sig inom
gråtens moder

du kan
förnimma
svag värmedyning
i känslokyla

låta
det lilla
tända utbrända
ljus inuti dig

jag är
avliden
försvagat borta
utspridd för vinden

man kan
ensam
försöka bryta sig
igenom berg

men

det går inte





Fri vers av Patrick N Sonett
Läst 524 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-21 10:42



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Hu! Vilken kombination av titel och text. Helt andra assosiationer än vad jag tänkt mig, vilket är ett bra grepp som ger känsla och djup åt bilden av avskildhet. Kanske är de sista två raderna överflödiga då känslan så tydligt framgår i texten ändå. Bra!
2007-08-29

  aol
man behöver varann så fint poetat
2007-08-26

  Marreb
Stark text om hur svårt det kan vara och hur mycket vi behöver varandra för att kunna \"hacka oss igenom\".
2007-08-22

  Malinosa
Den här var isande....men jag gillar budskapet (som jag har tolkat det)!
2007-08-21

    Oprofessionell
den här blir bokmärkt, den rörde mig.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Patrick N Sonett
Patrick N Sonett