Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tackhejdå


alla mina
fasader
har börjat
brinna

som en långsam
kvävning
ska jag
återuppleva
allt som
andats
genom
mig

men

jag har
tappat
lusten
att vara

jag låter
min sista
känsla
stampa
ut
sin egen
aska

inget nytt
ska
födas


jag vill

vara

död


existera
ytligt
fragmentariskt

låsa
den sista
dörr
till allt
som jag
inte längre
känner igen

till


mig själv






Fri vers av Patrick N Sonett
Läst 549 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-19 21:24



Bookmark and Share


  mayhem and order
BRA! Tack och bock
2008-08-25

  Nova-Liv
Låt det falla!
någonstans där inne finns du - och jag tror att du längtar ut.
2008-07-21

  Della K
Starkt o berörande...
Vi hoppas att det går vägen.

*Applåd*
2008-07-20

  Yvonne Vigstrand
Ajdå...det här andas så mycket sorg så jag blir tårögd....vackert skrivet mitt i alla känslor o tankar om livet.
Jag hoppas du stannar kvar här så jag får äran o läsa mer av dig.

Kramar/ Yvonne
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Patrick N Sonett
Patrick N Sonett