Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännsår


håglöst blickande
över
tomheten
som alltid dröjer
kvar

oförståelse
över
känslorna
som bara känns
inuti avskedet
i bandagen
kring saknaden
inlindade
i skimret
av dig

att
förutom det
vara

död

det är
bojor
värda namnet
ett känslokallt
fängelse
där det uppgivna
sitter på livstid
fastkedjad

i mig




Fri vers av Patrick N Sonett
Läst 500 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-19 15:56



Bookmark and Share


  SilentScreams
Jättefin,mycket målande och ändå kryptisk som gör att man blir nyfiken :)
2008-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Patrick N Sonett
Patrick N Sonett