Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R


fågelsången
har tystnat
och jag
återinträder

sviterna
av någonting
ljusare
blöder inuti

det blir aldrig


allting
återgår
och jag
ser mig om

ångern
strör ensamhet
i varje fotspår
jag någonsin

det blir aldrig


ögonblick
passerar
och jag
tillsammans

tiden
syr
långsamt
det eviga sår

och jag

sprättar
varje stygn
av ljuset
inuti

det blir aldrig



vi




Fri vers av Patrick N Sonett
Läst 654 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-06-26 00:02



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket bra skrivet!
2008-06-28

  wellness tina
Det är livets reflektion.
Det är meningen.
Sant, hårt men ärligt.

Det finns en orsak..

ödjuka kramar till dig
2008-06-27

  berxper
Vilken sårbarhet du visar.
"fågelsången har tystnat"
Dessa rader säger mycket.
Bra!
2008-06-26

  Yvonne Vigstrand
Livet har gått vidare o du ser ljuset igen....mycket bra skrivet!
Kram Yvonne
2008-06-26

  Elaine.S VIP
Sårbart och bräckligt leds jag som läsare genom dina rader och de känns...dina ord..
2008-06-26

  Tove Meyer VIP
du skriver enkelt, effektivt och träffande. älskar slutet.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrick N Sonett
Patrick N Sonett