Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti


det är en
grusbacke
ett träd
mot horisonten
svart gräs
böjer sig
i
vinden

hjärtslag
pulserar
i mitt
huvud

igår
skydde jag
mitt hål
i bröstet
nu

omfamnar

jag det

som om
livet
varit stängt

som om
jag
öppnat
dörren


nej





Fri vers av Patrick N Sonett
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-27 21:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrick N Sonett
Patrick N Sonett