Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag ÄR djurvän, har bara lite udda humor...


komiskt


en tappad stjärnsvans
växte ut på ödlans bak

tänk er den synen




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2005-04-09 00:19



Bookmark and Share


  JMR
hi, hi, hi
2005-04-09

  kath
den vore underbar...:)
2005-04-09

    carimba
den humorn har inte tappat udden :)
2005-04-09

  Cattis Rönn
en stjärnlig syn...liksom denna haiku...gillas!!
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP