Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trivdes bättre i dina ögon

Dina ögon är en outsinlig källa av mörker
som omsluter mig med ljus
Täta rader av ögonfransar
som intensifierar din blick när du ser på mig
Det vore klyschigt att säga att jag drunknar i dina ögon,
men so what?
Det är något magiskt som sker inuti mig när jag låter mig dränkas av dig

I mitt huvud spelas scenen upp;
du och jag under stjärnorna på Hagen
Stjärnfallen som speglas i dina blanka ögon
och jag önskar i tystnad;
Jag behöver inga kometer eller stora ord
så länge jag kan se dina ögon

Ord finns bara för lyssnande öron, you say
Och kanske har du rätt i det, min ögonsten
För sanningen är att det behövs inga ord så länge dina ögon kan tala




Fri vers av Fröken Frida
Läst 335 gånger
Publicerad 2007-08-21 15:22



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Här beskriver du KÄNSLAN bara rakt av. Gott att läsa och völkommen till sajten.
2007-08-22

  M. Novkovic
ögon är ju fantastiska, är dem inte det? det har sagts att det är porten till en persons själ, och det är väl inte svårt att förstå varför det är så när man ser djupt in i dem. \"poesera\" på ;)
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Frida